Classic Caramel:
Sød lakridsbelagt med havsalt og dulce chokolade: 66% dulce chokolade (kakaoberid: 23% minimum) (EU) (sukker, mælkepulver, kakaosmør, vallepulver (mælk), kakaomasse, mælkefedt, emulsfolk (soja lecithin, lecithin), naturlige smag), rismel, sukker, inverter sukkersirup, melasse, glukosesirup, 1% rå lakrids (ikke-EU), 1% havsalt (ikke-EU), rapsisk olie, salt, salt, Glaseringsmiddel: Shellac, farve: jernoxid, naturlig smag. Kakao -faste stoffer: 23% minimum. Glutenfri.
Crispy Raspberry:
Sød lakrids belagt med hindbær, hvid chokolade og sukker: 55% hvid chokolade (kakao faste stoffer: 26% minimum) (EU) (sukker, kakaosmør, helmælkpulver, emulgatorer (soja lecithin, lecithin), naturlig smag) , 17% sukker (EU), rismel, inverter sukkersirup, melasse, glukosesirup, 2% hindbær (EU) (frysetørret), 1% rå lakrods (ikke-EU), jordbær (frysetørret), rapseret Olie, salt, ruderende midler (carnauba voks, shellac, gummi arabisk), farver (karmin, beta-caroten), stabilisator: gummi arabisk, naturlige smag. Glutenfrie kakao -faste stoffer: 26% minimum.
Frozen Mint:
Sød lakrids overtrukket med pebermynte, mælkechokolade og sukker: 55% mælkechokolade (kakaotørstof: mindst 34%, mælketørstof: mindst 18%)(EU)(sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgatorer (sojalecithin, lecithin), naturlig aroma), 18% sukker (EU), rismel, invertsukkersirup, melasse, glukosesirup, 1% rålakrids (ikke-EU), overfladebehandlingsmidler (gummi arabicum, shellak), rapsolie, salt, stabilisator: gummi arabicum, naturlige aromaer, farvestof: calciumcarbonat. Glutenfri. Kakaotørstof: mindst 34%. Mælketørstof: mindst 18%.
Double Chocolate:
Vores LAKRIDS LOVERS smagspanel har gjort det igen og har fundet en ny uimodståelig smagskombination: DOUBLE CHOCOLATE. Sød lakrids er drageret i dulce chokolade med små sprøde stykker kakaonibs, altsammen omgivet af et fint lag af kakaopulver. Det er sikkert at sige, at denne himmelske kombination er for alle, der værdsætter smagen af delikat, rig chokolade.