Morsø Stegepander
Morsø 20, 24 og 28 cm stålpander i 79NORD-serien.
Panderne har satinfinish udvendigt og indvendigt og en bundtykkelse på 6,1 mm.
Håndtaget er af stål, og med fuld stålinduktionsbund kan panderne anvendes på alle varmekilder.
I bunden af panderne findes en aluminiumskerne overdækket af rustfrit stål på begge sider, også kaldet en sandwichbund, hvor det yderste lag er magnetisk.
Varmen fordeles og fastholdes jævnt og energieffektivt over både bund og sider, og samtidig er materialet let.
Det er desuden meget hygiejnisk og nemt at rengøre.
Panderne kan bruges på alle varmekilder – fra traditionelle kogeplader, glaskeramiske og induktionskogeplader til el- og gaskomfurer.
Velegnet til vask i opvaskemaskine.
79NORD-serien er fremstillet af rene råmaterialer.
Gryder og pander har ingen belægning, hvilket betyder at produkterne kan recirkuleres.
Køkkentøjets unikke egenskaber bevares gennem årtier ved korrekt vedligehold.
Brug aldrig skurepulver og skarpe genstande, som kan beskadige overfladen.
Vi anbefaler rengøring med børste og varmt sæbevand inden brug første gang.
Køkkenredskaber i alle materialer kan anvendes.
Stegning på stålpande
Det er anderledes at stege på en pande af rustfrit stål end på en pande med belægning, og netop derfor foretrækker mange professionelle kokke stålstegepander.
Kom fedtstof på panden og varm panden op ved middel varme.
Fordel fedtstoffet over hele pandens stegeflade og på siderne.
Hæv temperaturen lidt, læg maden på panden og juster varmen til den ønskede tilberedningstemperatur.
I starten af tilberedningen kan det se ud, som om maden brænder fast på panden, men så snart der er lavet en stegeskorpe, kan maden flyttes rundt på panden og vendes.